Favorit Disney filmer

Alla har sina favorit Disney filmer, här är våra.

1. Lejonkungen
Jag vet vad jag måste göra, men att gå tillbaka betyder att jag måste möta mitt förflutna. Jag har rymt från det så länge.

2. Skönheten och odjuret
En gång i tiden, i ett avlägset land, bodde en ung prins i ett skinande slott. Även om han hade allt hans hjärta önskade, var prinsen bortskämd, självisk och ovänlig.

3. Aladdin
Tre önskningar, för att vara exakt. Och ixnay på önskan om fler önskningar. Det var allt. Tre. Uno, dos, tres. Inga byten, byten eller återbetalningar.

3. Aladdin
Tre önskningar, för att vara exakt. Och ixnay på önskan om fler önskningar. Det var allt. Tre. Uno, dos, tres. Inga byten, byten eller återbetalningar.

4. Djungelboken
Nu när du väljer en pawpaw / Eller en prickig päron / Och du sticker en rå tass / Tja, nästa gång akta dig / Plocka inte det prickiga päronet vid tassen / När du väljer ett päron försök att använda kloen / Men du behöver inte använda kloen / När du plockar ett päron av den stora tassen / Har jag gett dig en ledtråd?

5. Robin Hood
Åh, Friar Tuck. Det verkar som om jag nu har en laglös för en svärsonger.

6. Fantasia
Och nu ska vi höra ett musikstycke som berättar en mycket bestämd historia. Det är en mycket gammal historia, en som går tillbaka nästan 2000 år, en legend om en trollkarl som hade en lärling. Han var en smart ung pojke, mycket angelägen om att lära sig verksamheten.

7. Snövit och de sju dvärgarna
Magisk spegel på väggen, vem är den vackraste av alla?

8. Den lilla sjöjungfrun
Ariel, lyssna på mig. Den mänskliga världen är en enda röra. Livet under havet är bättre än något de har där uppe.

9. Dumbo
Har du sett en elefant flyga?

10. 101 dalmatiner
Femton. Femton valpar! Så underbart! Så underbart! Så perfekt… Usch! Djävulen tar den, de är mongrels. Inga fläckar! Inga fläckar alls! Vilken hemsk liten vit råtta!

Share