Bollywood

Det kan fascinera dig att förstå att Bollywood är ett namn som betecknar filmindustrin i Indien. De viktigaste områdena i Indien där Bollywood grundas är Mumbai och Maharashtra. Normalt anser folket att det är hela den indiska filmindustrin men i själva verket är Bollywood bara fragmentet av det.

Det är särskilt den största producenten av filmer i Indien och bland världens största filmproduktionspositioner i världen.

Bland de nyaste trenderna med Bollywood-filmer är den ökande närvaron av den indiska engelskan. Dialogen sker ibland på engelska och deras låt har en skarp inverkan på filmindustrin.

Majoriteten av filmerna är musikaler med attraktiv sång och dans. Det är anmärkningsvärt att notera att musikinnehållet tillkännages före själva filmen. Indianerna är fans av sådan musik och detta är bara ett sätt att utöka publiken och fånga deras koncentration.

Uppenbarligen när du spenderar pengar på att köpa biljetten till teatern så antar du också att du har hela glädjen och föreställningen. Den indiska publiken är inte olik.

Det finns originalunderhållning i teatrarna med tanke på att filmerna har flera föreställningar. Dessa är en blandning av många typer som består av komedi, action, romantik och andra.

Precis som alla andra tar en exklusiv handling är Bollywood-filmerna fakirly melodramatiska. I de flesta situationer inkluderar de kärlekstrianglar med stjärnkorsade älskare och irriterade föräldrar.

De andra vanliga scenerna i filmer och personer är bedragare, kidnappare, politiker, offerceremonier, lämpliga sammanträffanden, ödesåtervändningar, familjeband och så vidare.

Förutom filmer på dessa normala berättelser finns det också konstfilmer som är mer komplexa. Det kommer förändringen i konstfilmernas stilar på basen av bosättningar och tid. Det finns en stor diaspora av indier i de engelska som adresserar länder i världen. Och nu får den västerländska kulturens inverkan normalt i dessa filmer.

Många recensenter har varit medvetna om att westerniseringen destruktivt har stört det antika konservativa systemet i den indiska kulturen.

De flesta reportrar anser att det indiska samhället har förändrats på ett skadligt sätt av westerniseringen. Men i mitten av allt detta har Bollywood en viktig position när det gäller det indiska modet.

Skådespelarna och skådespelerskorna i Bollywood-filmer kommer från många delar av Indien plus ett antal statister från andra delar av världen, på grund av verkligheten att olika filmer spelas in utomlands.

Share